Üdvözöljük honlapunkon!

Weboldalunk célja a Történelmi Magyarország vízimalmainak bemutatása törekedve a teljességre és részletességre. Adatbázisunk és oldalunk folyamatos bővítés alatt áll. Kérjük, amennyiben rendelkezik témába vágó képi vagy szöveges tartalommal, vegye fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük!

Legutóbbi hírek

Elindult a vizimalmok.hu weboldal

Egy nagyobb volumenű projekt első lépéseként elindult a vizimalmok.hu weboldal. Célunk, hogy az országban elsőként legyen egy olyan online felület, ahol a Kárpát-medence területén lévő malmokról részletes információkat talál bárki.

Önkénteseket keresünk adatfeltöltő munkához!

Szeretnél egy értékteremtő munkában részt venni? Szeretnél szép képeket válogatni, szövegeket gyűjteni, rendszerezni? Van esztétikai érzéked, jó a fogalmazókészséged? Akkor jelentkezz hozzánk, és segítsd az oldal bővülését! Írj egy rövid önéletrajzot magadról, írd le benne a motivációdat, add meg az elérhetőségeidet, és küldd el ide.

Új funkció készül a weboldalra

Tervezés alatt áll a vízimalmok vízfolyások szerinti adatlapos megjelenítése is. Megtudhatod, hogy melyik vízfolyáson mennyi malom volt, azok hogyan helyezkedtek el egymáshoz képest, mekkora energiatermelése volt az adott vízfolyásnak. S még sok egyéb érdekesség.
Látogass vissza hozzánk, hogy jobban megismerd a folyókat, a patakokat, és természetesen a vízimalmokat!

Feliratkozás Legutóbbi hírek csatornájára